CAP DE SETMANA DEL 22-23 DE MARÇ

.
No es pot parar!!!
Nou cap de setmana on dissabte els nostres amics del C.A.V.A organitzàven el trofeu C.A.V.A en piscina coberta.
Disciplines de 25 mts lliures, 100 mts lliures, 50 mts braça, 50 mts papallona i 50 mts esquena, i Antonio Morilla, Rogelio Flores i un servidor cap a Vielha el dissabte a la tarda per a passar una bona estona i acompanyar als nostres amics del C.A.V.A en aquesta festa.
I quines apretades! Vam donar-ho tot en aquestes distàncies curtes que feien pujar les pulsacions al màxim i ens feien generar una gran quantitat d'àcid làctic pel nostre cos.
Ho vam passar genial!
A més, els premis no eren medalles sinò productes típics de la Val d'Aran. Gran idea!
Personalment molt content amb els 5 podis de les 5 disciplines. Quatre vegades pujant com a 2on classificat i una com a 3er.





Dissabte també, el nostre incansable Eloi, viatjava a Tarragona a fer la distància de 100 mts, on el cansament de tota la setmana més el viatge li feien una mala passada.
Eloi ens comenta: "Primera carrera de la temporada pasada per aigua, y amb molt cansanci acumulat ( ho se no es excusa) 12"26 al 100 no ha sortit com volia, no era el dia, a seguir entrenant i a millorar a la propera. Aquest proper disabte a cambrils"
 
Per altra banda el diumenge, Aitor corria els 5 km de l'Escola del Treball pels carrers de l'Eixample de Barcelona amb l'objectiu de fer MMP en aquesta distància. I no només ho va aconseguir sinò que a més va assolir la millor marca en aquesta distància del Club, parant el crono en 17'34" batint l'anterior marca de Percha que estava en 17'45".
Quin corredor l'Aitor!!! Enhorabona!!!
Aquí teniu la seva crònica:
 
1a Cursa de l'Escola del Treball. 5Km
Diumenge a les 9h del matí es celebrava la 1a edició de la Cursa de l'Escola del Treball sota la distància de 5km, com a activitat per celebrar els 100 anys de la seva creació. Un recorregut, a priori, molt ràpit per l'Eixample Esquerre de Barcelona.
La setmana pasada el Tito em va parlar d'aquesta cursa, ja que ell hi aniria d'speaker, i em va animar a participar-hi. La idea em va semblar molt bona i vaig pensar que seria una bona ocasió per agafar xispa de cara al següent objectiu de la temporada: Bombers BCN 14', i que em serviria, com diu Percha, per treure la carbonilla de damunt, després d'uns mesos d'entrenaments llargs de marató.
Arribo ben d'hora, amb tranquil·litat, al recinte de l'Escola del Treball, i ja sento la veu de Tito animant el cotarro...tot un profesional en aquesta difícil tasca!!! Ens saludem, fotico junts per immortalitzar el moment, comentem la jugada i al lio.
1000 corredors a la linia de sortida, i intento colocar-me a primera fila, ja que Tito m'adverteix que la sortida es estreta i hi ha una corva pronunciada a l'inici que pot crear problemes... Tret de sortida, i som-hi! Surto controlant el ritme, amb la idea d'anar a 3'30" el km, i la penya surt disparada com si fossin els 400m.ll. de pista, i em passen escopetejats. Dubto per uns moments si he agafat el ritme que volia, però al arribar al 1er km, miro el rellotge i vaig a 3'30" clavats. Perfecte! Anem bé!!. Al Km 3, la penya ja s'ha donat compte que això no son els 400m.ll, i començo a passar gent, mantenint en tot moment el mateix ritme. I en un tres i no res, ja estic a punt d'arribar. Se m'ha fet molt curt. De fons sento al Tito per l'altaveu destacant l'arribada d'un corredor del C.A. Ribagorçana a punt de creuar meta, jajajajajaa.. I finalment, objectiu complert, deixant el crono en 17'34", la meva millor marca en aquesta distància.
Resultats, d'un total de aprox 1000 corredors:
Pos. 28. Aitor Sala. 17'34" (mmp)
 

No hay comentarios: