CAP DE SETMANA DEL 15-16 D'AGOST

.
Seguim amb l'agost,amb les Festes Majors, i amb les curses populars.
Festa Major de Vilaller i amb ella la tradicional Gormanda. Els del Club van ser-hi, fent país.

GORMANDA'15

Crònica cedida per Tito Pueyo:

Un cop passat el tri de Pont, el qual és l'objectiu principal de l'any, el ritme d'entrenament i la rutina canvia per complert. Estiu, rutina canviada, i per tant, difícil portar un seguiment continu. d'entrenament, però hi ha cites a les quals no es pot faltar.
L'any passat no hi vaig poder anar degut a que va coincidir amb La Psoritrail i havia d'estar fent d'speaker.
Aquest any tampoc es presentava facil. Dies de preparació de La Pirinenca netejant camins i amb poc temps per fer els entrenaments de preparació mínima.
Diumenge a les 18:30 es dona la sortida i arribo amb temps suficient per escalfar una mica.
Els germans Vaqué, Rogelio Lucas (representant al CAR), Mario Turrión i Alejandro Alfageme són els aspirants al podi. Cursa popular però amb molt nivell d'aquests personajes..Y LO SABEN.
Jo em disposo a fer un entrenament de qualitat a donar-ho tot i a veure com evolucionen els rivals.

Sortida, com sempre, a fuego, on Mario i Bernat Vaqué agafen distància amb facilitat. A continuació, Pol i Rogelio intenten mantindre la distància, un altre noi per darrere I bastant més endarrere vaig jo amb Alejandro Alfageme darrere meu.
Iniciem el corriol de pujada I el ritme és frenètic. La distància és manté, però a partir del 1,5 km començo a retallar distància amb el grup de davant.
Per altra banda veig que Bernat Vaqué perd a Mario i és agafat pel 2on grup. Al cap d'una estona Bernat baixa el ritme i sento que diu que s'ha fet mal, vaja...llàstima.
Arribem adalt del corriol i m'avança Alejandro marxant amb Roge I Pol. Em quedo.
Al cap d'una estona iniciem la 2ª part de la pujada per un corriol nou que han fet els amics de Vilaller. Un corriol molt maco però molt dur on els girs són continus i les pendents molt pronunciades.

Se que si vull entrar al podi ho he de donar tot aquí. Pujo el ritme i passo a Pol, després a Alejandro i per últim a Roge, que sento com diu que no pot aguantar el ritme, però al moment s'acaba la pujada...vaja.., és aquí on Roge agafa aire i marxa fent bo el seu ritme en baixada. Realment baixa a ritme spectacular.
Les distàncies sobre Alejandro i Pol augmenten.
La sorpresa és quan a meitat de baixada trobem a Mario parat...qué ha passat? Parla d'una punxada al quadriceps. Llàstima, ja que la distància que ens portava era molt àmplia.
Intento donar-ho tot, però Roge se m'escapa. Arribem a Vilaller i veig com la distància amb Roge no és molt gran però sí sufficient per a que no el pugui agafar.
Molt content!

La nota negativa, l'abandó de Bernat i Mario, que haguèssin estat al peu del canó.
La nota positiva el bon ambient de la cursa, popular, però feta amb molt de carinyo. Gràcies CEV!

La vida l'hem de gaudir al maxim i "en eso estamos".

FELIÇ

D'uns 45 participants:

Pos1. Rogelio Lucas - 26'49"
Pos.2. Tito Pueyo - 27'25"
Pos.4. Pol Vaqué - 28'12"
Pos.11. Lluís Ferrer - 37'14"
Pos.13. Eloi Porté - 37'24"
Pos.34. Laura Asensio - 41'59" (2ª fèmina)

Resultats a






No hay comentarios: